Click vigorously on the column headings to sort the list.
set name number
TEU Fire Energy 000
TEU Lightning Energy 000
TEU Fairy Energy 000
TEU Psychic Energy 000
TEU Darkness Energy 000
TEU Metal Energy 000
TEU Fighting Energy 000
TEU Grass Energy 000
TEU Water Energy 000
TEU Celebi and Venusaur GX 001
TEU Weedle 002
TEU Weedle 003
TEU Kakuna 004
TEU Beedrill 005
TEU Paras 006
TEU Parasect 007
TEU Exeggcute 008
TEU Pinsir 009
TEU Shaymin Prism Star 010
TEU Charmander 011
TEU Charmander 012
TEU Charmeleon 013
TEU Charizard 014
TEU Vulpix 015
TEU Ninetales 016
TEU Ponyta 017
TEU Rapidash 018
TEU Moltres 019
TEU Litten 020
TEU Torracat 021
TEU Squirtle 022
TEU Squirtle 023
TEU Wartortle 024
TEU Blastoise 025
TEU Psyduck 026
TEU Golduck 027
TEU Staryu 028
TEU Magikarp 029
TEU Gyarados 030
TEU Lapras 031
TEU Articuno 032
TEU Pikachu and Zekrom GX 033
TEU Alolan Geodude 034
TEU Alolan Geodude 035
TEU Alolan Graveler 036
TEU Alolan Golem 037
TEU Voltorb 038
TEU Electrode 039
TEU Zapdos 040
TEU Mareep 041
TEU Flaaffy 042
TEU Ampharos GX 043
TEU Blitzle 044
TEU Zebstrika 045
TEU Emolga 046
TEU Joltik 047
TEU Galvantula 048
TEU Helioptile 049
TEU Heliolisk 050
TEU Tapu Koko Prism Star 051
TEU Zeraora 052
TEU Gengar and Mimikyu GX 053
TEU Nidoran F 054
TEU Nidorina 055
TEU Nidoqueen 056
TEU Nidoran M 057
TEU Nidorino 058
TEU Nidoking 059
TEU Tentacool 060
TEU Tentacruel 061
TEU Grimer 062
TEU Muk 063
TEU Alolan Marowak 064
TEU Starmie 065
TEU Mr. Mime 066
TEU Mr. Mime GX 067
TEU Jynx 068
TEU Cosmog 069
TEU Cosmoem 070
TEU Mankey 071
TEU Primape 072
TEU Hitmonlee 073
TEU Hitmonchan 074
TEU Omanyte 075
TEU Omastar 076
TEU Kabuto 077
TEU Kabutops 078
TEU Larvitar 079
TEU Pupitar 080
TEU Pancham 081
TEU Lycanroc GX 082
TEU Alolan Grimer 083
TEU Alolan Muk 084
TEU Tyranitar 085
TEU Poochyena 086
TEU Mightyena 087
TEU Absol 088
TEU Spiritomb 089
TEU Zorua 090
TEU Zoroark 091
TEU Vullaby 092
TEU Mandibuzz 093
TEU Pangoro 094
TEU Yveltal 095
TEU Hoopa GX 096
TEU Incinerorar GX 097
TEU Skarmory 098
TEU Jirachi 099
TEU Bronzor 100
TEU Bronzong 101
TEU Ferroseed 102
TEU Ferrothorn 103
TEU Pawniard 104
TEU Bisharp 105
TEU Cobalion GX 106
TEU Honedge 107
TEU Doublade 108
TEU Aegislash 109
TEU Klefki 110
TEU Alolan Ninetales 111
TEU Mimikyu 112
TEU Latias and Latios GX 113
TEU Alolan Exeggutor 114
TEU Alolan Exeggutor 115
TEU Dratini 116
TEU Dratini 117
TEU Dragonair 118
TEU Dragonite 119
TEU Eevee and Snorlax GX 120
TEU Pidgey 121
TEU Pidgey 122
TEU Pidgeotto 123
TEU Pidgeot 124
TEU Meowth 125
TEU Persian 126
TEU Farfetch'd 127
TEU Kangaskhan 128
TEU Tauros 129
TEU Aerodactyl 130
TEU Lugia 131
TEU Zangoose 132
TEU Bill's Analysis 133
TEU Black Market Prism Star 134
TEU Brock's Grit 135
TEU Buff Padding 136
TEU Dana 137
TEU Dangerous Drill 138
TEU Electrocharger 139
TEU Erika's Hospitality 140
TEU Evelyn 141
TEU Fairy Charm UB 142
TEU Grass Memory 143
TEU Ingo and Emmet 144
TEU Jasmine 145
TEU Judge Whistle 146
TEU Lavender Town 147
TEU Metal Goggles 148
TEU Morgan 149
TEU Nanu 150
TEU Nita 151
TEU Pokemon Communication 152
TEU Return Label 153
TEU Sabrina's Suggestion 154
TEU Unidentified Fossil 155
TEU Viridian Forest 156
TEU Water Memory 157
TEU Wondrous Labyrinth Prism Star 158
TEU Celebi and Venusaur GX 159
TEU Magikarp and Wailord GX 160
TEU Magikarp and Wailord GX 161
TEU Pikachu and Zekrom GX 162
TEU Ampharos GX 163
TEU Gengar and Mimikyu GX 164
TEU Gengar and Mimikyu GX 165
TEU Hoopa GX 166
TEU Incineroar GX 167
TEU Cobalion GX 168
TEU Latias and Latios GX 169
TEU Latias and Latios GX 170
TEU Eevee and Snorlax GX 171
TEU Brock's Grit 172
TEU Dana 173
TEU Erika's Hospitality 174
TEU Evelyn 175
TEU Ingo and Emmet 176
TEU Jasmine 177
TEU Morgan 178
TEU Nanu 179
TEU Nita 180
TEU Sabrina's Suggestion 181
TEU Celebi and Venusaur GX 182
TEU Magikarp and Wailord GX 183
TEU Pikachu and Zekrom GX 184
TEU Ampharos GX 185
TEU Gengar and Mimikyu GX 186
TEU Hoopa GX 187
TEU Incineroar GX 188
TEU Cobalion GX 189
TEU Latias and Latios GX 190
TEU Eevee and Snorlax GX 191
TEU Dangerous Drill 192
TEU Electrocharger 193
TEU Judge Whistle 194
TEU Metal Goggles 195
TEU Pokemon Communication 196